Loading color scheme

Mobil rakodó rámpa

Mobil rakodó rámpa

A mobil rakodó rámpát használják a raktárakban a targoncák targoncás kirakásához.

Mobil rámpa lehetővé teszi a gyors és megbízható rakodási műveletek elvégzését a személyzet minimális igénybevétele mellett.

A WENRON -ST mobil rakodórámpa fő előnyei:

  • a rakodási munkák sebessége. A teherautók kirakodására alkalmas mobilrámpa lehetővé teszi az áruk rakodásának többszörös csökkentését egy félpótkocsi teherautóról.
  • munkaerő és pénzügyi erőforrások megtakarítása. A kirakodási és rakodási műveletek végrehajtásához nincs szükség többé egy egész munkacsoport bevonására - mobil rámpa használatával csak egy dolgozó részvételére van szükség.
  • biztonság. A használat és a megfelelő hordozható rámpa kihasználása minimalizálja a rakodási műveletek kockázatát.

A rakodó rámpákat gyártó cégünk számos alapmodellt kínál a mobil rakodó rámpákról. Úgy terveztük őket, hogy ügyfeleink közel 70% -ának igényeit és igényeit támasztjuk alá. Ezért ezek a modellek a legtöbb vállalat számára univerzális megoldást jelentenek.

A WENRON -ST mobil rakodó rámpa műszaki adatai:

  ST-5 ST-7 ST-10
Típus mobil mobil mobil
Teherbírás, kg 5 000 7 000 10 000
A ferde rész hossza, mm 7 000 7 000 9 000
A vízszintes rész hossza, mm 2 000 2 000 3 000
Teljes hossz, mm 9 000 9 000 12 000
Hasznos szélesség, mm 1 600  2 000   2 000   
Működési magasság, mm 900-1650 900-1650 900-1650
Hidraulika kézikönyv kézikönyv kézikönyv
Anyag acél acél acél

 

mobil rámpák alapmodelljei mellett mindig készek vagyunk megrendelést teljesíteni az ügyfelünk számára szükséges egyedi paraméterek szerint.


A mobil rámpák alapvető konfigurációja

Mobil rakodó rámpa

A kézi hidraulikus szivattyú magasságát 90 és 165 cm között állíthatja be. A kézi hidraulikus szivattyú segítségével a mozgatható rámpa a munkamagasságra emelkedik, majd része a teherautó szélére fekszik. Miután a rámpát lánccal és kampóval rögzítik a teherautóra. Ebben a helyzetben a mobil rámpa üzemkész.

Az oldalsó kerítés magassága 12 cm, szélessége 10 cm, biztosítja a targonca biztonságos mozgását. A biztonsági láncok pedig biztonságosan rögzítik a rámpát a teherautóhoz..

A vízszintes rész lehetővé teszi a targoncá, hogy egy villával egy félpótkocsiba hajtson.

A horganyzott rácsfelület biztosítja a kerekek jó tapadását a felülettel, ami lehetőséget ad a rámpa használatára minden időjárási körülmények között. Ezenkívül megvédi a pusztító folyamatok kialakulásának fémét.

A kerekpár jelenléte lehetővé teszi a rámpa mozgatását a raktárban targoncával. Van egy speciális vontatóoszlop, amely összekapcsolható egy targoncá, lehetővé téve a rámpa könnyű szállítását a raktárban.

Az ügyfél kérésére a mobil rakodórámpa további lehetőségekkel is felszerelhető:

.


További lehetőségek a mobil rakodó rámpához 

  • Támasztó lábak
  • Korlát
  • Elektromos hidraulikus állomás
  • napellenző a rámpán
  • Kiegészítő pár kerék
  • Csúszásgátló horganyzott rács

A mobil rámpa ára a választott típustól és a további lehetőségek elérhetőségétől függ. Mobil udvari rámpa vásárlásához vagy ingyenes konzultációhoz - vegye fel a kapcsolatot értékesítési osztályunkkal telefonon +421 233 006 533 .

Szállítási határidő: 30 naptári nap.

Garancia - 18 hónap.

Mobil rakodó rámpa Mobil rámpa Kamion rakodó rámpa